Nieuws

Berghuis geeft aanvoerdersband aan minister De Jonge

on

Steven Berghuis staat zijn aanvoerdersband in deze voetballoze periode af aan de aanvoerders van de samenleving. Supporters konden hier mensen voor aanmelden en één van de namen die vaak werd genoemd was die van Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hij werd vrijdag verrast met een bezoekje.

‘Omdat de maatregelen het weer toestaan om te trainen, kan ik deze aanvoerdersband helaas niet persoonlijk overhandigen,’ verontschuldigde de captain van Feyenoord 1 zich in een videoboodschap, die door clubiconen Peter Houtman en Ben Wijnstekers met Feyenoord-supporter De Jonge werd gedeeld. ‘Maar u bent een echte aanvoerder en u verdient deze band.

https://twitter.com/feyenoord/status/1256222596896522245?s=21

Woorden die door minister De Jonge werden gewaardeerd. ‘Ik ben fan van die jongen,’ bekende hij met een lach. ‘Heel mooi dat hij deze boodschap voor mij heeft ingesproken en dat de club het land in gaat om mensen in het zonnetje te zetten. De #KrachtvanFeyenoord is voor mij dat de club mensen samen brengt. Dat merk je vooral als je in het stadion zit en samen zingt. Hopelijk is dit snel weer mogelijk.’

Tot die tijd staan de aanvoerders van de samenleving in de schijnwerpers, onder wie Marieke van Schaik (directeur Rode Kruis), Leo Regoord (schooldirecteur), Peter Langenbach (raad van bestuur Maasstad Ziekenhuis) en Kelly Dubbeling (wijkagente). Ook zij werden verrast met een bezoek van de spelersbus en kregen een aanvoerderspakket, met daarin onder andere het boek Voor Altijd De Eerste, het laatste Feyenoord Magazine en een door Steven Berghuis gesigneerde aanvoerdersband.

https://twitter.com/feyenoord/status/1256232789105614849?s=21

Bron: Feyenoord.nl

Foto: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login