Nieuws

Berghuis: ‘Feyenoord praat met Watford over transfersom’ 

on

Steven Berghuis heeft de clubleiding van Feyenoord laten weten dat hij graag langer in de Kuip wil blijven. De 25-jarige rechterspits van de koploper is dit seizoen door de Rotterdammers gehuurd van Watford..

In principe haalt de club uit de Premier League de international komende zomer terug naar Londen, maar als het aan Berghuis ligt, blijft hij dus langer in Rotterdam. ,,Ik sta open voor een langer verblijf en de club Feyenoord staat er precies hetzelfde in’’, zegt Berghuis. ,,Dat staat helemaal los van de vraag of we daadwerkelijk landskampioen worden of niet.”

.

De vraag is wat Watford wil met aanvaller. In de zomer van 2015 legde de Engelse club meer dan vijf miljoen euro neer om hem weg te kunnen kapen uit Alkmaar bij AZ. Na een moeizaam debuutjaar in Londen, besloot Berghuis een fors deel van zijn jaarsalaris te laten vallen om weer aan voetballen toe te komen in de eredivisie. Voor welk bedrag wil Watford de speler weer wil laten gaan? ,,Daar wordt over gesproken’’, zegt Berghuis, die opnieuw huren ook als een optie ziet.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login