Nieuws

Berghuis en Vilhena in definitieve selectie Oranje; Vermeer valt af

on

Steven Berghuis en Tonny Vilhena zijn opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Duitsland. Kenneth Vermeer, die wel deel uitmaakte van de voorselectie, is niet opgenomen in de definitieve selectie.

Berghuis keert na maanden afwezigheid terug in de selectie van Oranje. De buitenspeler werd door bondscoach Ronald Koeman niet meer opgeroepen na de interland tegen Italië op 4 juni 2018, maar heeft zich de laatste maanden weer in de kijker gespeeld.

Vilhena maakte rondom de wedstrijden voor de Nations League wel deel uit van de Oranje-selectie en was onder meer belangrijk in het duel met Duitsland. Als invaller gaf hij de voorzet waaruit Virgil van Dijk de gelijkmaker (2-2) maakte. 

Ook Oranje kijk je in De Kuip!
De twee Feyenoorders beginnen op donderdag 21 maart aan de EK-kwalificatie. Die avond is Wit-Rusland de tegenstander in De Kuip. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor dat duel (klik hier). Zondag 24 maart treft het team Duitsland in de Johan Cruijff Arena.

Tyrell Malacia (Jong Oranje)
Jong Oranje-coach Erwin van de Looi heeft Tyrell Malacia opgeroepen voor de twee oefeninterlands aan het eind van de maand maart. Op zondag 24 maart treffen de beloften de leeftijdsgenoten van de Verenigde Staten (17:00 uur), twee dagen later is Jong Egypte de opponent (15:00 uur). Beide wedstrijden worden in de Pinatar Arena in Spanje gespeeld. 

Ramón ten Hove, Dylan Vente & Jordy Wehrmann (Nederland Onder 20)
Met Ramón ten Hove, Dylan Vente en Jordy Wehrmann maken drie Feyenoorders deel uit van de definitieve selectie van Nederland Onder 20. Dat team treft Mexico Onder 20 op vrijdag 22 maart en Tsjechië Onder 20 op maandag 25 maart.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login