Nieuws

Berghuis: “Een resultaat zou wel heel erg welkom zijn”

on

Giovanni van Bronckhorst had niet gedacht dat de blessure van verdediger Eric Botteghin zo ernstig zou zijn, zo vertelde de Feyenoord-trainer maandag op de persconferentie voor aanvang voor het Champions Leagueduel tegen Napoli. “Ik had niet verwacht dat de blessure van Botteghin zo erg zou zijn.”

De oefenmeester van de Rotterdammers vindt dat zijn ploeg veel blessures heeft: “Dat is natuurlijk ook pech. Dan is het lastig om een vinger op de oorzaak te leggen.” Wie Botteghin in het duel tegen Napoli gaat vervangen, is nog niet bekend. Jens Toornstra, die de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen NAC Breda (0-2) miste vanwege een knieblessure, is wel weer beschikbaar.

Ook Steven Berghuis nam plaats bij de persconferentie: “Met Botteghin valt een gewaardeerde en belangrijke kracht voor ons weg”, aldus de aanvaller. “We gaan hem missen, al telt het morgen niet.”

Van Bronckhorst weet dat Feyenoord tegen Napoli een zware opgave staat te wachten. In de eerste groepswedstrijd van de Champions League verloor de ploeg uit Rotterdam-Zuid kansloos van Manchester City (0-4). “Wij zijn niet de favoriet, zo eerlijk moet je zijn”, beseft Van Bronckhorst. “Maar een kans is er altijd. Zij zijn in Italië erg sterk. Wij moeten ons wapenen.”

“Het is pas de tweede wedstrijd en niet allesbeslissend. Maar een resultaat zou wel heel erg welkom zijn”, zegt Berghuis.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login