Feyenoordinbeeld

Berghuis: ‘Dit voelt als de kans van ons leven’

on

Steven Berghuis is er heilig van overtuigd dat Feyenoord aan het einde van de rit met de schaal in handen kan staan. Volgens de 25-jarige aanvaller zijn de Rotterdammers in iedere geval níet minder dan concurrenten Ajax en PSV.

.
“Ajax en PSV weten dat ze niet zomaar nog een misstap kunnen maken. Dat is voor hen toch een vervelend uitgangspunt”, laat Berghuis weten in het Algemeen Dagblad. “Dit voelt in deze spelersgroep als de kans van ons leven. De weg is nog lang, maar we voelen ons zó sterk. We hebben een brede, sterke selectie. Het voelt gewoon goed.”

.

“De honger naar succes, die voel je bij Feyenoord, hoor”, vervolgt de Oranje-international. “Dat gevoel is er al een tijdje, het leeft gewoon enorm in deze spelersgroep. We zijn minimaal net zo goed als Ajax en PSV. We zijn nu op de helft en we staan waar we willen, maar in deze groep is er helemaal niemand gaan zweven. De landstitel, dat is echt onze droom. Dat mag je best uitspreken, toch?”

.

Berghuis kwam in de eerste seizoenshelft dertien competitieduels in actie, waarvan acht als basisspeler. Daarin scoorde de Watford-huurling, die donderdag verzekerde dat hij in De Kuip blijft, vier keer.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login