Nieuws

Berghuis bezorgt De Jong gebroken ribben

on

Steven Berghuis leeft mee met Luuk de Jong. De PSV-spits moest na een kwartier gewisseld worden na een harde charge van de Feyenoord-aanvaller.

“Ik voelde dat het mis was”, vertelt Berghuis na afloop aan onder meer VoetbalPrimeur in het Philips Stadion. “Ik kom met mijn knie vol in zijn ribben met volle snelheid. Zijn reactie was ook niet goed, daar voel ik me het meest kut over.”

Zijn charge bracht Berghuis uit balans. Even later trok arbiter Björn Kuipers alsnog rood, nadat hij Jorrit Hendrix vasthield. “Het heeft me wel wat gedaan moet ik zeggen. Misschien heeft het één met het ander te maken en pak ik daardoor mijn tweede gele kaart.”

“Ik weet dat ik hem (Hendrix, red.) daar niet moet raken. Normaal overkomt het me ook niet, maar nu wel.” Over De Jong: “Ik was gelijk wel bezorgd om hem. Ik heb hem nog niet gesproken, maar dat gaat ongetwijfeld wel gebeuren.”

Aan de botsing met Berghuis heeft De Jong waarschijnlijk een paar gebroken ribben overgehouden. De aanvaller van PSV, die moeite had met ademhalen, werd nog tijdens de wedstrijd overgebracht naar het ziekenhuis.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login