Nieuws

Berghuis begrijpt fans die ‘Schaam je kapot’ zongen, maar kan er niks mee

on

Feyenoord liep vanavond tegen een flinke flater aan door in eigen huis met 0-2 te verliezen van promovendus Fortuna Sittard. Steven Berghuis, die ook niet bepaald de wedstrijd van zijn carrière speelde, baalt na afloop enorm.

“Voor onszelf hadden we een goed gevoel overgehouden aan de laatste weken. We zijn steeds beter gaan spelen. Op zich komen we vandaag niet vaak in de problemen. We waren zelf niet creatief genoeg. Iedereen denkt: Fortuna-thuis, dat win je wel makkelijk. Daar moet je alleen wel goed spel voor op de mat leggen. Daarvoor waren we vandaag niet goed genoeg”, constateert Berghuis na afloop op FOX Sports.

“Na de 1-0 kwamen we in de problemen en speelden we tegen een achterstand aan. Natuurlijk bleven we erin geloven, je kan zo twee goals maken. Maar na de 0-1 begin je tegen jezelf te voetballen. Het werd te gehaast en de goals vielen niet”, vervolgt Berghuis, die het ‘Schaam je kapot’ dat vanaf de tribunes klonk wel kon begrijpen. “Ja, tuurlijk snap ik dat, maar ik kan daar niks mee.”

Bron: soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login