Nieuws

Berghuis: ‘AS Roma had geen concrete interesse’

on

Steven Berghuis stond vanmiddag voor de camera’s van RTL Nieuws Sport en sprak hij met Marcel Maijer over het ontbreken van het publiek bij de komende Europese thuiswedstrijd, het grote aantal blessuregevallen bij Feyenoord en over de gemiste penalty tegen Dinamo Zagreb. Tenslotte sprak de aanvaller met VTBL over de interesse van AS Roma.

“Daar weet ik wel iets van, maar ik sta nu hier, dat is uiteindelijk niet doorgegaan. Het was geen concrete interesse, maar er werd wel over gesproken. Uiteindelijk is daar niets uitgekomen. Het speelde al wat langer, al in de vorige transferperiodes is daar ook wel eens over gesproken tussen de clubs en mijn zaakwaarnemer. Ik heb er niet over na hoeven denken of whatever, maar het klopte wel.”

Op de vraag of Berghuis zichzelf bij AS Roma ziet voetballen antwoord de aanvaller: “Ik weet niet of ik daar nu iets over wil zeggen. Ik heb daar nog niet concreet over hoeven nadenken, maar als dat zover is zal ik dat ongetwijfeld gaan doen, maar daar ligt mijn focus absoluut niet.”

You must be logged in to post a comment Login