Nieuws

Beperkt Academy-programma komende zaterdag

on

Varkenoord heeft komende zaterdag 3 oktober te maken met een beperkt programma. Uit voorzorg is een aantal wedstrijden geannuleerd. Bij de duels die wel doorgang kunnen vinden mag bovendien geen publiek aanwezig zijn.

In totaal komen vier teams thuis in actie: om 10:00 bijten Feyenoord MO14, Feyenoord Onder 13 en Feyenoord Onder 12 het spits af. Om 12:00 gaat Feyenoord Onder 14 tegen koploper Vitesse Onder 14 op jacht naar alweer de vierde zege van het seizoen.

Feyenoord Onder 15 zou oorspronkelijk ook aantreden tegen de leeftijdsgenoten uit Arnhem, maar in verband met coronagevallen bij de tegenstander is die wedstrijd uitgesteld. Ook de geplande wedstrijden van Feyenoord Onder 21, Onder 18, Onder 17 en Onder 16 zijn uitgesteld en zullen in overleg met de tegenstanders en de KNVB op latere datum gespeeld worden.

Geen publiek
In tegenstelling tot de afgelopen weekenden is op last van de overheid en het RIVM vanaf heden geen publiek meer welkom bij de wedstrijden op Varkenoord. Die maatregel geldt ook voor ouders/verzorgers.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login