Nieuws

Benson neemt het morgen op tegen zijn droomclub

on

Fred Benson neemt het zondag met PEC Zwolle op tegen zijn droomclub Feyenoord. De aanvaller is onder de indruk van de Rotterdammers, die hij echter niet als titelkandidaat ziet.

Benson waardeert de speelstijl van Feyenoord. “Strijdlust, knokken en er vol voor gaan. En dan aan het einde van de dag kijken waar het schip is gestrand”, zegt de PEC-aanvaller tegen Voetbal International. “Het hoeft niet altijd mooi. Wat dat betreft zou ik wel bij Feyenoord passen, maar of ze daar op mij zitten te wachten? Ha, laat ik maar reëel blijven. Zover kijk ik niet.”

Volgens Benson moet de Rotterdamse club de titelaspiraties nog wel even in de ijskast zetten. “Ik schat Ajax en PSV nog wat hoger in en zie ik Feyenoord niet als een titelkandidaat. Beschikken over internationals zegt bovendien niet alles. De vorm van de dag is belangrijker.”

“Wij hebben in de duels met de topploegen laten zien dat we ons mannetje staan. Anders win je niet bij PSV en speel je niet twee keer gelijk tegen FC Twente. Wij spelen van de ploegen onderin het beste voetbal en kunnen ook tegen Feyenoord voor gevaar zorgen”, kijkt Benson vooruit op komende zondag.

“Ook zondag zullen wij proberen ons eigen spel te spelen. Omdat Feyenoord ook wil voetballen, zullen we ruimte krijgen. Uit de eerste wedstrijd tegen hen (2-0 verlies, red.) weet ik nog dat we ze te veel lieten komen. Dat gaat zondag niet gebeuren. Wij willen gewoon druk vooruit zetten. Wij gaan niet inzakken en zullen messcherp beginnen.”

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login