Nieuws

Benitez wil weg als deal Jørgensen niet doorgaat

on

In de komende dagen zal de toekomst van Rafa Benitez bij Newcastle United bepaald worden. Slaagt de clubleiding er níet in om Nicolai Jörgensen en een nieuwe keeper naar St. James’ Park te halen, dan is de kans groot dat Benitez zijn conclusies trekt en in de zomer opstapt.

Boulevardkrant The Daily Mail meldt dat zondag. Het rommelt al maandenlang bij The Magpies. Eigenaar Mike Ashley slaagt er maar niet in om de club verkocht te krijgen. Benitez is enorm gefrustreerd over het gebrek aan dadendrang op de transfermarkt. Newcastle zit in degradatienood en er móeten versterkingen komen om lijfsbehoud in de Premier League veilig te stellen, vindt de Spaanse coach.

Sinds deze week is Newcastle met Feyenoord in onderhandeling over Jörgensen. Twee keer deed de volksclub al een bod op de Deense spits, twee keer weigerde Feyenoord. Newcastle heeft tot woensdagavond om een deal rond te krijgen. Lukt dat niet, dan is de kans aanwezig dat Benitez na dit seizoen of mogelijk al deze maand zijn koffers pakt. De voormalig coach van Real Madrid, Liverpool en Internazionale wil óók een nieuwe keeper.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login