Nieuws

Beloftenfinale verplaatst naar De Kuip

on

De wedstrijd Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong Vitesse om het algeheel kampioenschap bij de beloften van aanstaande maandag wordt gespeeld in De Kuip. Aanvankelijk stond dit duel gepland op Woudestein, maar na overleg tussen lokale autoriteiten, KNVB en beide clubs is besloten om dit duel te verplaatsen naar het stadion van Feyenoord in verband met de verwachte verkeersdrukte rond Woudestein en de afsluiting van de Maasboulevard.
De aanvangstijd van de wedstrijd is ongewijzigd: 18.30 uur. Het duel tussen Jong Feyenoord/Excelsior en Jong Vitesse is vrij toegankelijk voor publiek.

Jong Feyenoord/Excelsior werd vorige maand kampioen van Divisie B, na een 9-0 overwinning op Jong RKC Waalwijk. Jong Vitesse werd twee weken later kampioen in Divisie A. De ploeg van coaches Patrick Lodewijks en Pierre van Hooijdonk kroont zich bij winst op Jong Vitesse tot algeheel kampioen. Mocht het duel na negentig minuten nog onbeslist zijn, volgt er een verlenging van tweemaal een kwartier. Als er dan nog steeds geen winnaar is, volgt een beslissende strafschoppenserie.

Bron: Feyenoord.nl

20140509-174828.jpg

You must be logged in to post a comment Login