Nieuws

Beloften winnen met 0-2 van Fc Den Bosch

on

Jong Feyenoord/Excelsior heeft maandagavond opnieuw een overwinning geboekt in de beloftencompetitie. De ploeg van Patrick Lodewijks en Pierre van Hooijdonk was in Brabant de beloften van FC Den Bosch met 0-2 de baas. De Rotterdammers boekten daarmee de vijfde achtereenvolgende zege.

Joey Sleegers bezorgde zijn ploeg een voortvarende start in Stadion De Vliert. De aanvallende middenvelder tekende al in de vijfde minuut voor de 0-1, een stand die vervolgens lange tijd op het scorebord bleef staan. Mitchell Te Vrede maakte acht minuten voor tijd aan alle onzekerheid een einde door de voorsprong te verdubbelen. Zijn doelpunt betekende de beslissing in de wedstrijd: 0-2.

Hoewel Jong Feyenoord/Excelsior door de overwinning in Den Bosch nog altijd ongeslagen is in divisie B van de beloftencompetitie, moet de ploeg nog altijd Jong Willem II voor zich dulden op de ranglijst. De Tilburgers gaan met achttien punten uit zeven duels aan de leiding, terwijl de ploeg van Lodewijks en Van Hooijdonk met een punt minder de tweede plaats bezet.

Jong FC Den Bosch – Jong Feyenoord/Excelsior 0-2
Scoreverloop:
5’ 0-1 Sleegers
82’ 0-2 Te Vrede

Scheidsrechter: Boot

Geel: Bakx, Van Overdijk (Jong FC Den Bosch)

Opstellingen:
Jong FC Den Bosch: Molkenboer (75’ Van Eijma); Bakx, Kodalak, Thomassen, De Looyer (65’ Van Overdijk), Boulghalgh (75’ Hamria), Sebregts, Statie, De Braal en Koca.

Jong Feyenoord/Excelsior: Graafland; Van Deelen, Kongolo, Mattheij, Brito; Singh, Sleegers, Berkvens; Verhoek (55’ Martis), Te Vrede en Cissé.

Bron: Feyenoord.nl

20131028-214808.jpg

You must be logged in to post a comment Login