Nieuws

Beloften spelen vanavond thuis tegen Jong VVV/Helmond Sport

on

Jong Feyenoord/Excelsior speelt maandagavond de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen, thuis tegen Jong VVV/Helmond Sport. Het duel op Varkenoord begint om 18.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Oostrom. De toegang is uiteraard gratis.

De competitie voor de beloften gaat van start in vier poules, waarbij Jong Feyenoord/Excelsior is ingedeeld in poule 3, samen met de beloftenteams van ADO Den Haag, FC Dordrecht, NAC Breda en VVV/Helmond Sport.

In de voorronde wordt een volledige competitie afgewerkt, waarbij alle teams zowel uit als thuis tegen elkaar spelen. Vanaf eind november van dit jaar vindt er een herverdeling plaats van de poules, waarbij de nummers 1 en 2 van elke poule verder gaan in Divisie A, waarin acht teams terecht komen. De nummers drie en vier van de vier poules gaan verder in Divisie B, terwijl de nummers vijf en zes van de poules in Divisie C terecht komen.

Jong Feyenoord/Excelsior heeft op maandag 20 oktober geen competitieprogramma. De ploeg speelt in plaats daarvan die dag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong N.E.C./FC Oss. Alle wedstrijden van Jong Feyenoord/Excelsior beginnen zoals gebruikelijk om 18.30 uur.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_7851.PNG

You must be logged in to post a comment Login