Nieuws

Beloften spelen kampioenswedstrijd op Woudestein

on

Jong Feyenoord/Excelsior speelt aanstaande maandag 12 mei tegen Jong Vitesse over één wedstrijd de finale om het algeheel kampioenschap. Het duel tussen de winnaars van de Divisies A en B van de Beloftencompetitie wordt gespeeld op Woudestein en begint om 18.30 uur.
Aanvankelijk zou de finale over twee wedstrijden worden gespeeld. De heenwedstrijd kon afgelopen maandag echter geen doorgang vinden, omdat de aanklager betaald voetbal van de KNVB een vooronderzoek was gestart naar een niet-speelgerechtigde speler die door de Arnhemmers zou zijn opgesteld. De aanklager heeft geconstateerd dat hierin geen reglementen zijn overtreden. Omdat het vooronderzoek niet voor maandag jl. was afgerond, heeft het bestuur betaald voetbal, in overleg met beide clubs, besloten het kampioenschap over één wedstrijd te laten spelen.

Jong Feyenoord/Excelsior werd vorige maand kampioen van Divisie B, na een 9-0 overwinning op Jong RKC Waalwijk. De ploeg van coaches Patrick Lodewijks en Pierre van Hooijdonk kroont zich bij winst op Jong Vitesse tot algeheel kampioen. Mocht het duel na negentig minuten nog onbeslist zijn, volgt er een verlenging van tweemaal een kwartier. Als er dan nog steeds geen winnaar is, volgt een beslissende strafschoppenserie.

Bron: Feyenoord.nl

20140507-190747.jpg

You must be logged in to post a comment Login