Nieuws

Beloften Feyenoord winnen met 0-4 van Jong VVV/HemondSport

on

Jong Feyenoord/Excelsior heeft maandagavond een simpele zege geboekt bij Jong VVV/Helmond Sport. In stadion De Koel werd het 0-4. Dankzij treffers van António Varela en Wessel Dammers leidde de ploeg van coach Patrick Lodewijks halverwege de wedstrijd al met 0-2, waarna Anass Achahbar in de tweede helft met twee doelpunten de voorsprong verdubbelde. Dammers miste nog een strafschop namens Jong Feyenoord/Excelsior, dat dankzij de overwinning haar koppositie in de beloftencompetitie Poule 3 verstevigde.

‘We waren heer en meester’, stelde een tevreden Lodewijks na afloop van de wedstrijd. De coach liet weten vooral aan de eerste helft een goed gevoel te hebben overgehouden. ‘Van begin af aan hadden we de controle over de wedstrijd. Dankzij prima combinatievoetbal creëerden we veel kansen, terwijl we afstand namen door twee keer te scoren. Dat was zeer positief om te zien.’

Iets minder content was Lodewijks over het optreden van zijn ploeg in de tweede helft. ‘Vooral omdat we slordig werden. In plaats van op dezelfde wijze door te gaan als in de eerste helft, kozen we te vaak voor de moeilijke oplossing. Dat had veel balverlies tot gevolg, aan beide kanten. Anderzijds gaven we Jong VVV niet de gelegenheid om terug in de wedstrijd te komen en hebben we via twee goals van Anass de score verder uitgebouwd. Al met al was dit een prima prestatie van het hele team. Het enige dat ik de jongens kan verwijten is dat ze te weinig hebben gescoord.’

Jong VVV/Helmond Sport – Jong Feyenoord/Excelsior 0-4
Scoreverloop:
23’ 0-1 Varela
42’ 0-2 Dammers
69’ 0-3 Achahbar
71’ 0-4 Achahbar

Scheidsrechter: Van den Heuvel

Geel: Mattheij, Van der Pijl (Jong Feyenoord/Excelsior)

Opstellingen
Jong VVV/Helmond Sport: Wintjens; Donkers, Promes, Ascroft (76’ Vilters), Fecunda; Gijzen (46’ Van Crooy), Elito, Strijbosch; Cooper, Hendriks en Otsu (46’ Sopasis).
Jong Feyenoord/Excelsior: Deckers; Karsdorp (74’ Van der Pijl), Steenvoorden, Mattheij, Woudenberg; Stolte (79’ De Vos), Achahbar, Varela; Verhoek, Dammers en Basaçikoglu (71’ Van der Struis).

Bron: Feyenoord.nl

IMG_4795.PNG

You must be logged in to post a comment Login