Nieuws

Beleef Klassieker dankzij Droomparken vanuit de lichtmast

on

De Klassieker bekijken vanuit de lichtmast: het kan dit jaar dankzij Feyenoords hoofdpartner Droomparken. Op zondag 22 maart beleven twee supporters Feyenoord – Ajax op unieke zitplaatsen, namelijk op liefst 51 (!) meter hoogte.

Droomparken heeft twee Droomseats beschikbaar gesteld op deze bijzondere locatie, waar de gelukkige winnaars onder begeleiding van een professioneel bedrijf via de stalen klimladder naartoe worden geleid. Op een platform achter de iconische stadionlampen – waarvan er twee uit de lichtmast worden gehaald voor een betere wedstrijdbeleving van de VIP’s – is het uitzicht op het veld niet alleen top, maar toont de stad Rotterdam ook zijn pracht.

Kans maken op de Droomseats?
Heb jij stalen zenuwen, geen hoogtevrees en wil je de Klassieker op een unieke manier beleven? Meld je dan nu aan via feyenoord.nl/lichtmast en maak kans op de twee Droomseats voor Feyenoord – Ajax. Mochten de weersomstandigheden tijdens deze wedstrijd het niet toelaten om in de lichtmast plaats te nemen, dan worden er andere twee andere VIP-plaatsen aan de supporters aangeboden.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login