Nieuws

Beleef jij de Champions League als VIP?

on

Feyenoord is na vijftien jaar terug in de groepsfase van de Champions League. En daar kun jij, samen met een Kameraad, op een wel heel bijzondere manier getuige van zijn! Voor ten minste vijf van de zes groepswedstrijden geeft Feyenoord namelijk unieke VIP-arrangementen weg.

Thuiswedstrijden

Bij alle drie de thuiswedstrijden in de Champions League maak je via deze link kans op een geheel verzorgd arrangement voor twee personen. Je bekijkt de wedstrijd vanaf plekken met prachtig zicht op het veld, hebt toegang tot de Business Lounge en ontvangt een speciale wedstrijdsjaal.

Uitwedstrijden

Voor de uitwedstrijden tegen Shakhtar Donetsk en Manchester City geeft Feyenoord exclusieve VIP-reizen weg. Je reist per vliegtuig de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst achterna, verblijft twee nachten (de avond voor en de avond na de wedstrijd) in een hotel en brengt uiteraard een bezoek aan de wedstrijd.

Feyenoord – Manchester City

Wil jij als VIP de eerste Champions League-wedstrijd beleven, op woensdag 13 september (20:45 uur) tegen Manchester City in De Kuip? Doe dan nu mee aan de winactie via deze link. Feyenoord wijst op dinsdag 12 september één prijswinnaar aan, die zelf zijn gezelschap mag kiezen.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login