Feyenoordinbeeld

‘Belangrijke VIP’ van Feyenoord: “Hij kan rustig door de straten in Rotterdam”

on

Nicolai Jörgensen ontwikkelt zich langzamerhand tot steunpilaar van Feyenoord. De Deen heeft twaalf treffers en acht assists op zijn naam staan, maar waar voorgangers Graziano Pellè en John Guidetti enorm in de belangstelling stonden, is dat bij Jörgensen minder.

.

“Hij kan rustig door de straten in Rotterdam, Guidetti en Pellè waren fenomenen. Niet iedereen kan zo leven als Guidetti”, zegt Kenneth Perez bij Natafelen met Kees van FOX Sport. “Het is echt een ingetogen jongen. Je hebt niet het idee dat daar de topscorer van Feyenoord staat”, voegt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam toe. “Binnen de selectie van Feyenoord noemen ze hem de VIP (very important player, red.). Hij is daar erg belangrijk.”

.

Feyenoord heeft een voorsprong van vijf punten en kan voor het eerst sinds 1999 kampioen worden. De druk zal daarom alleen maar toenemen in Rotterdam. Perez werd in 2010 kampioen met FC Twente, maar ervaarde gedurende dat seizoen totaal geen kampioensstress. “Het verschil is dat dat een subtopper was. Feyenoord is in alles een topclub. Wij hadden een heel goed team. Ik geloofde er wel in.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login