Nieuws

Belangrijke informatie voor bezoekers Open Dag

on

De NS laat aanstaande zondag op de Open Dag van Feyenoord vier keer per uur doorgaande treinen extra stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur. De vertrektijden van de treinen zijn te checken op www.ns.nl, of raadpleeg de affiches op de NS stations rond De Kuip voor vertrektijden van deze extra treinenstops naar Rotterdam Stadion.

Wil je niet in de rij staan bij de kaartautomaat? Koop dan van tevoren je treinkaartje. Je kunt ook reizen op een E-ticket. Je regelt dit gemakkelijk en snel via www.ns.nl/eticket. Heb je een NS-abonnement? Dan kun je die ook als OV-Chipkaart in de trein gebruiken. Maak dan wel eerst je kaart geschikt voor reizen op saldo. Kijk op ns.nl/OV-Chipkaart <> voor meer informatie.

Auto
Kom je zondag toch met de auto naar de Open Dag bij Feyenoord? Hou dan rekening met werkzaamheden op de A15 tussen knooppunt Ridderkerk en knooppunt Gorinchem (richting Nijmegen). Deze afsluiting geldt van zaterdag 20 juli 22.00 uur tot maandag 22 juli 05.00 uur. De opritten 21 Hendrik-Ido-Ambacht, 22 Alblasserdam, 23 Papendrecht, 24 Wijngaarden, 25 Sliedrecht-Oost, 26 Hardinxveld-Giessendam en 27 Gorinchem zijn dicht.

Rijkswaterstaat biedt alternatief vervoer aan. Kijk op www.vanAnaarBeter.nl voor de mogelijkheden.

Parkeren
Het is zondag niet mogelijk om te parkeren op P1, P2, P3, P4 of P6. Dit betekent dat van de reguliere parkeerplaatsen alleen P5 geopend is.

Bron: Feyenoord.nl

20130718-163914.jpg

You must be logged in to post a comment Login