Nieuws

Belangrijke informatie voor bezoekers Maasgebouw

on

Het Maasgebouw bij De Kuip is vanaf aanstaande zaterdag tot en met zaterdag 26 oktober niet via de hoofdingang toegankelijk. In deze week vinden er werkzaamheden plaats op de begane grond, waar een nieuwe vloer wordt gelegd. Dit betekent ook dat de receptie in het Maasgebouw niet bereikbaar is. De receptie wordt om die reden tijdelijk verplaatst naar Hospitality KK (naast de autopoort), waar de buitentrap wordt gebruikt als hoofdingang. De werkzaamheden zullen voor zondag 27 oktober, als Feyenoord de thuiswedstrijd speelt tegen Heracles Almelo, zijn voltooid. Rond deze thuiswedstrijd is het Maasgebouw dus weer gewoon toegankelijk.

De Kuip Eten & Drinken
De Kuip Eten & Drinken is tijdens de verbouwing gewoon geopend. Als je het restaurant wilt bezoeken, kun je het stadion betreden via Hospitality KK. Daarvandaan kun je via de lift nabij het perscentrum je route richting De Kuip Eten & Drinken vervolgen.

Rondleidingen
Als je een rondleiding hebt geboekt door het stadion, kun je je tijdens de week van de verbouwing melden in Hospitality KK. Daar word je doorverwezen naar de juiste locatie.

Bezoekers die een zakelijke afspraak hebben in De Kuip, dienen zich te melden in Hospitality KK. Daar zullen zij door hun gastheer of gastvrouw worden opgehaald.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login