Nieuws

Belangrijke informatie voor bezoekers Feyenoord – Fc Emmen

on

Feyenoord start aankomende zondag het jaar 2015 met een vriendschappelijke wedstrijd in De Kuip, met FC Emmen als tegenstander. In verband met de drukte adviseert de club alle bezoekers om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Lees hieronder belangrijke (reis)informatie met betrekking tot de wedstrijd van zondag, die om 14.30 uur begint.

Kom op tijd!
Feyenoord verwacht zondag grote drukte in en rondom het stadion. Houd daarom rekening met extra reistijd en vertrek op tijd van huis. De poorten van het stadion gaan om 13.00 uur open (anderhalf uur voor de wedstrijd).

Gratis reizen met RET
Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Parkeren Olympiaweg
Ook aan de Olympiaweg langs De Kuip zijn parkeerplaatsen beschikbaar. Deze zijn aan te rijden via de Adriaan Volkerlaan en de IJsselmondse Randweg. Vanaf de kruising Stadionweg-Olympiaweg is de Olympiaweg afgesloten. Vol = vol, dus kom op tijd!

Optreden Hermes House Band
Een extra reden om zondag op tijd naar De Kuip te komen is om niets te hoeven missen van het optreden van de Hermes House Band. Zij traden eerder dit seizoen op tijdens de Open Dag en voor Feyenoord – HNK Rijeka.

Eerbetoon Coen Moulijn
Feyenoord staat zondag stil bij de dood van Coen Moulijn. Het clubicoon overleed op zondag 4 januari 2011 op 73-jarige leeftijd. Als eerbetoon aan de legendarische linksbuiten roept de club alle bezoekers op om in de elfde minuut van de wedstrijd een minuut lang te applaudisseren. Ook zal mevrouw Moulijn samen met de directie van Feyenoord voorafgaand aan de wedstrijd een krans leggen bij het standbeeld van Coen.

Buitenring De Kuip geopend
De buitenring van het stadion is aanstaande zondag eenmalig geopend bij een thuiswedstrijd van Feyenoord. Dit om alle bezoekers in staat te stellen om het standbeeld van Coen Moulijn (bij de ingang van de Olympiatribune) te bezoeken.

Kaartverkoop
Nog geen kaarten voor Feyenoord – FC Emmen? Koop je kaartje voor slechts 7,50 euro per stuk via. www.feyenoord.nl/ticketshop. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Feyenoord Foundation, het goede doel van de club.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een plezierige en succesvolle voetbalmiddag toe!

IMG_8396.PNG

You must be logged in to post a comment Login