Nieuws

Belangrijke informatie voor bezoekers Feyenoord – Excelsior

on

Feyenoord doet een beroep op alle bezoekers van de benefietwedstrijd van zondag tegen Excelsior om bijtijds en bij voorkeur per openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Voor de wedstrijd tegen Excelsior zijn meer dan 40.000 kaarten verkocht, waardoor er sprake zal zijn van grote (verkeers)drukte. Feyenoord adviseert supporters daarom vroeg van tevoren naar De Kuip te vertrekken en zoveel als mogelijk gebruik te maken van het Openbaar Vervoer. Vanaf Rotterdam Centraal en Dordrecht Centraal rijden pendeltreinen naar De Kuip.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23.

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op P6. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen aan de Olympiaweg. Deze parkeerplaatsen zijn aan te rijden via de Adriaan Volkerlaan en de IJsselmondse Randweg. Vanaf de kruising Stadionweg-Olympiaweg is de Olympiaweg afgesloten.

Feyenoord tegen Excelsior begint zondag om 14.30 uur. De poorten van het stadion zijn geopend vanaf 13.00 uur. Kijk voor meer informatie over stadionbezoek op www.feyenoord.nl/tickets/stadionbezoek.

Bron: Feyenoord.nl

20140104-125036.jpg

You must be logged in to post a comment Login