Nieuws

Belangrijke informatie voor bezoekers Feyenoord – AZ

on

Feyenoord roept alle supporters die aanstaande zondag de thuiswedstrijd tegen AZ bezoeken op om in verband met de verwachte drukte op tijd af te reizen naar het stadion. Alle toegangspoorten van De Kuip zijn vanaf 13.00 uur geopend voor het publiek. Bezoekers dienen in verband met de actuele weersverwachtingen en de aangepaste dienstregelingen in het openbaar vervoer tevens rekening te houden met langere reistijd.

Omdat Feyenoord – AZ nagenoeg is uitverkocht verzoekt Feyenoord alle supporters dringend om op hun eigen vak en stoel plaats te nemen en daar waar nodig door te schuiven.

Gezien de huidige en verwachte weersgesteldheid raadt Feyenoord alle bezoekers aan om goed voorbereid op pad te gaan en warm gekleed naar het stadion te komen. Alle doorgaande wegen in en rondom het stadion zullen zo goed als mogelijk vrij gemaakt worden van sneeuw en ijs. Feyenoord kan echter niet garanderen dat het volledige terrein sneeuw- en ijsvrij is. Alle bezoekers dienen er zodoende rekening mee te houden dat het in (de directe omgeving van) het stadion nog behoorlijk glad kan zijn, met name op de bordessen en de trappen.

Tramlijn 12
Feyenoord wijst supporters die zondag gebruik maken van tramlijn 12 om bij het stadion te komen erop dat deze lijn sinds zondag 27 januari vanaf een ander spoor vertrekt dan voorheen. De instaphalte is nu te vinden op het Weena. Hierdoor hebben de mensen die gebruik maken van tramlijn 12 meer tijd om in te stappen en kan de dienstregeling van alle andere tramlijnen beter worden gehandhaafd.

Feyenoord wenst alle bezoekers van het duel met AZ een prettige en sportieve voetbalmiddag. Feyenoord tegen AZ begint zondag om 14.30 uur. Voor dit duel zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie of om direct tickets te kopen op www.feyenoord.nl/tickets.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login