Nieuws

Belangrijke informatie voor bezoekers eerste training

on

Voor Feyenoord staat woensdag 25 juni aanstaande de eerste training van het seizoen 2014-2015 op het programma. Traditiegetrouw zullen er weer duizenden supporters hun weg naar De Kuip vinden om de selectie en nieuwe trainer Fred Rutten voor de eerste keer aan te moedigen. Hieronder is belangrijke informatie te lezen voor bezoekers van de eerste training, die woensdag om 14.00 uur aanvangt. De selectie zal de training afwerken in het nieuwe thuistenue.

Parkeren
Bezoekers van de eerste training kunnen hun auto parkeren op de parkeerplaatsen P2, P3/4 en P6 P&R Noorderhelling. Deze parkeergelegenheden zijn gratis. Bij de Veranda tegenover De Kuip geldt betaald parkeren.

Toegang tot het stadion
Toegang tot het stadion is mogelijk via de toegangspoorten 19 t/m 24 en poort 25 (invalide). Deze zijn vanaf 12.30 uur geopend. De vakken op de gele sector Q, R, S, T, U en X zijn vrij toegankelijk voor supporters.

Gezinsvakken
De vakken V en W1 gelden tijdens de eerste training als gezinsvakken. Invalide supporters kunnen het stadion betreden via toegangspoort 25 en de training volgen vanaf vak Z.

Kinderen
Uiteraard zijn ook de jongste Feyenoord-supporters van harte welkom bij de eerste training. Niet alleen zijn er woensdag twee gezinsvakken geopend (V en W1), ook is er rondom het stadion volop vermaak voor kinderen. Zo zijn er met een voetbalrodeo en een springkussen diverse activiteiten opgesteld, terwijl mascotte Coentje aanwezig is om met eenieder die dat wil op de foto te gaan.

Publiekscatering
Op de gele sector is woensdag een aantal verkoopcounters geopend, waar supporters terecht kunnen voor eten en drinken. Ook achter vak W (gezinstribune) is een verkoopcounter geopend.

Vuurwerk
Het meenemen en afsteken van vuurwerk en fakkels is niet toegestaan. Bij de toegangspoorten van het stadion wordt gefouilleerd.

Service & Tickets
De loketten van Feyenoord Service & Tickets zijn woensdag geopend vanaf 11.00 uur. Wil je graag een seizoenkaart aanvragen of verlengen? Ga dan langs bij de loketten van Service & Tickets.

Bron: Feyenoord.nl

20140621-164623-60383762.jpg

You must be logged in to post a comment Login