Nieuws

Belangrijke informatie voor bezoekers As Roma – Feyenoord

on

Op donderdag 19 februari a.s. speelt Feyenoord de belangrijke wedstrijd tegen AS Roma. Zowel door supporters als door iedereen binnen de club wordt enorm uitgezien naar dit duel, niet in de laatste plaats omdat Feyenoord bij deze wedstrijd gesteund gaat worden door meer dan 5.000 supporters. Voor de oudere supporters roept de uittocht naar Rome herinneringen op aan het verleden, jonge supporters gaan voor het eerst een ongetwijfeld prachtige ervaring beleven.

Het spreekt voor zich dat voor deze wedstrijd een aanzienlijke organisatie vereist is. Die organisatie is voor een belangrijk deel in handen van AS Roma en de lokale overheidsdiensten. Waar mogelijk biedt Feyenoord daarin met diverse medewerkers een helpende hand.

Welke regels en procedures er gelden rond het bezoeken van AS Roma – Feyenoord is door Feyenoord samengevat in een speciaal document. Alle supporters die een kaart hebben gekocht ontvangen dit per e-mail. Omdat we niet van alle supporters over een (correct) emailadres beschikken heeft de club besloten dit document breed beschikbaar te maken. Via de onderstaande link kun je het document downloaden. Aan iedereen die volgende week naar Rome afreist het vriendelijke doch dringende verzoek goed kennis te nemen van de inhoud en alle regels te respecteren en instructies op te volgen.

Hoewel we een andere belangrijke wedstrijd, die in Almelo tegen Heracles, nog moeten spelen, wilden we niet langer wachten met het beschikbaar stellen van deze informatie. Feyenoord wenst alle supporters die naar Rome reizen alvast een hele goede reis, een leuk en plezierig verblijf in Rome en een succesvolle wedstrijd!

Download de PDF met alle informatie over AS Roma – Feyenoord.

Bron: Feyenoord.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login