Nieuws

Belangrijke informatie bezoekers Feyenoord – NAC Breda

on

Feyenoord speelt aanstaande zondag de tweede thuiswedstrijd in de Eredivisie. In De Kuip neemt het team van Giovanni van Bronckhorst het vanaf 16:45 uur op tegen NAC Breda. In dit bericht lees je alles over je reis naar en de toegang tot het stadion.

Toegangspoorten
De toegangspoorten van De Kuip zijn zondag vanaf 15:15 uur geopend (anderhalf uur voor de aftrap). De poorten aan de Olympiazijde gaan nog een uur eerder open. Hier kun je vanaf 14:15 uur voor eten en drinken terecht bij De Vereeniging.

Openbaar vervoer
Feyenoord adviseert bezoekers van thuiswedstrijden zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. De Kuip is met de trein, tram of fiets uitstekend bereikbaar.

NS
De NS zet voor en na de wedstrijd pendeltreinen in vanaf zowel Dordrecht Centraal als Rotterdam Centraal naar station Rotterdam Stadion. Ben jij van plan met de trein naar De Kuip te reizen? Hou dan www.ns.nl in de gaten voor het meest actuele reisadvies en/of eventuele vertragingen.

RET
Zoals altijd rijdt tramlijn 12 van de RET tussen Rotterdam Centraal en De Kuip. Deze trams rijden ook vanaf P+R Beverwaard, waar je gratis je auto kunt parkeren. Reizen met bus en tram van de RET is drie uur voor en twee uur na de wedstrijd gratis. Meer informatie: www.ret.nl.

Bewaakte fietsenstalling
Omdat steeds meer mensen met de fiets naar De Kuip komen, worden met ingang van dit seizoen voorzieningen om fietsen op een veilige en manier te parkeren opgezet en steeds verder uitgebreid. Zondag kunnen bezoekers aan de noordzijde van het Maasgebouw hun fiets voor één euro (brommers/scooters 2 euro) veilig parkeren.

Auto
Kom je met de auto naar Feyenoord? Houd in dat geval rekening met drukte in en rondom Rotterdam en een schaarste aan parkeerplaatsen. Bezoekers zonder parkeerkaart adviseren we om gebruiken te maken van P+R Beverwaard en van daaruit met de tram verder te reizen. Wees zeker van een parkeerplek en reserveer deze hier.

Bereikbaarheid De Kuip
Alle informatie over de bereikbaarheid van De Kuip vind je op https://bereikbaarheid.feyenoord.nl.

Gewijzigde verkeerssituatie De Veranda
Bezoekers die gewend zijn te parkeren in het Veranda-gebied tegenover De Kuip moeten rekening houden met een veranderde verkeerssituatie. Afgelopen zomer is met alle belanghebbenden hard gewerkt aan maatregelen om de verkeerscirculatie in dit gebied voor en na wedstrijden te verbeteren. Deze maatregelen worden vanaf nu doorgevoerd. Concreet betekent dit dat de routes van en naar de verschillende gebieden zijn gewijzigd. Het advies is om de borden te volgen. Ook na de wedstrijd worden andere maatregelen genomen, waardoor je wellicht een andere route moet rijden dan je gewend bent. Samen met de gemeente en politie zorgen we er zo voor dat iedereen na de wedstrijd zo vlot mogelijk door kan rijden.

Wegwerkzaamheden en – afsluitingen
De Maastunnel is in zuidelijke rijrichting nog steeds afgesloten. Werkzaamheden aan de Coolsingel zorgen ervoor dat deze straat juist in noordelijke richting is afgesloten.

Feyenoord Fanshops
Voor de wedstrijd ben je van harte welkom in de Feyenoord Fanshops. De clubwinkels in Rotterdam en rondom het stadion zijn uiteraard geopend en je kan er terecht voor een groot aantal clubartikelen, zoals bijvoorbeeld het nieuwe thuis- en uittenue van seizoen 2018-2019. Het bedrukken van het uittenue is weer mogelijk.

Social Media
Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – NAC Breda of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel in De Kuip op social media (hashtag #feynac), via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook, en Instagram óf via het liveblog in de Feyenoord App. Dankzij de handige pushmeldingen (met goaltune) weet je als eerste wanneer er wordt gescoord!

Feyenoord wenst alle supporters een prettige reis en een mooie middag in De Kuip toe! Heb je nog geen kaarten voor de tweede thuiswedstrijd van de Eredivisie 2018-2019? Er zijn nog kaarten te koop. Klik hier om naar de Ticketshop te gaan!

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login