Nieuws

Belangrijke informatie bezoekers Feyenoord – Heerenveen

on

De uitverkochte thuiswedstrijd van Feyenoord tegen SC Heerenveen (aanvang 15.30 uur!) valt zondag samen met onder meer de wielerronde World Ports Classic. In verband met de verwachte extra drukte en de gewijzigde omstandigheden in en rondom het stadion en in Rotterdam, roept de club alle bezoekers op om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar De Kuip te reizen. Hieronder de belangrijkste wijzigingen en aanvullende reis- en vervoersinformatie.Parkeren niet mogelijk op Olympiaweg

In verband met de samenloop van de wedstrijd Feyenoord – SC Heerenveen met de wielerronde World Ports Classic is het niet mogelijk om te parkeren op de parkeerplaatsen op de Olympiaweg tussen Klein Nieuwland en Varkenoord (Parkeerterrein P8 en invalidenparkeren zijn wel bereikbaar). Dit gedeelte zal in zijn geheel afgesloten zijn en hierdoor zijn er fors minder parkeerplaatsen in de directe omgeving van het stadion beschikbaar. Lees daarom goed onderstaande informatie door, maak gebruik van de alternatieven en houd rekening met extra reistijd.
Aangepast treinreisadvies voor supporters uit het zuiden van het land

Voor supporters uit Zeeland, Noord-Brabant en Limburg die per trein naar De Kuip reizen, geldt een aangepast reisadvies.

Door werkzaamheden aan de Moerdijkbrug in het weekend van 23 en 24 mei rijden er geen treinen tussen Oudenbosch en Dordrecht:

Treinen vanuit Roosendaal rijden niet verder dan Oudenbosch en treinen vanuit Breda rijden niet verder dan Lage Zwaluwe

Tussen Roosendaal/Lage Zwaluwe en Zwijndrecht rijden er bussen in plaats van treinen

Uit overige richtingen is De Kuip wel prima bereikbaar per trein. Station Rotterdam Stadion ligt op loopafstand van De Kuip. Reizigers vanuit Den Bosch en Eindhoven kunnen ook via Utrecht Centraal naar Rotterdam Centraal reizen en daar overstappen op de trein naar Rotterdam Stadion.

Check de NS reisplanner via www.ns.nl of de reisplanner Xtra app voor het meest actuele reisadvies.
Kom op tijd!

De return tegen SC Heerenveen wordt gespeeld in een uitverkochte Kuip. Houd daarom rekening met extra drukte rondom het stadion en eventuele extra reistijd, vertrek op tijd van huis. De poorten van het stadion gaan om 14.00 uur open (anderhalf uur voor de wedstrijd).

RET

Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.
Pendeltreinen

Er rijden pendeltreinen tussen Rotterdam Centraal, Rotterdam Blaak en Rotterdam Stadion. Ook zullen Sprinters tussen Dordrecht en Den Haag Centraal een extra stop maken op station Rotterdam Stadion.
Parkeren Beverwaard

Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.
Denk aan je medesupporters, schuif door

Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. Om veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk daarbij aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een succesvolle voetbalmiddag toe!

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login