Feyenoordinbeeld

BEKERDUEL MET EXCELSIOR OP WOENSDAG 26 OKTOBER 20:45u

on

De wedstrijd van Feyenoord tegen Excelsior in de tweede ronde van de KNVB Beker wordt gespeeld op woensdag 26 oktober. De aftrap van de Rotterdamse derby is om 20:45 uur, zo maakte de KNVB maandagmiddag bekend.

.

Eljero Elia koppelde Feyenoord vorige week tijdens de loting aan de stadgenoot. Dat deed de geblesseerde Feyenoord-aanvaller kort nadat hij zijn ploegennoten met 4-1 had zien winnen van FC Oss. Excelsior versloeg in de eerste bekerronde Barendrecht met 0-1.

.

De wedstrijd tegen Excelsior valt voor Feyenoord in een drukke periode, waarin de ploeg in tien dagen maar liefst vier thuisduels afwerkt. Voor het duel met de Kralingers neemt Feyenoord het op tegen Zorya Luhansk (donderdag 20 oktober) en Ajax (zondag 23 oktober), terwijl vier dagen na het bekerduel (zondag 30 oktober) de competitiewedstrijd tegen sc Heerenven op het programma staat. 

.

Informatie over de kaartverkoop voor het duel met Excelsior wordt in een later stadium bekendgemaakt. De wedstrijd is niet inbegrepen bij de seizoenkaart. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login