Feyenoordinbeeld

Bekerduel in De Kuip loopt voor fans Oss uit op flinke teleurstelling

on

Door een probleem met de bussen konden 250 supporters van FC Oss gisteravond niet naar Rotterdam afreizen voor de bekerwedstrijd tegen Feyenoord. Daar was namelijk een verlengde bus niet welkom, waarop de andere bussen met FC Oss-supporters ook omdraaiden.
.

De supportersvereniging en de club hadden gezamenlijk 250 plaatsen besteld bij busmaatschappij Maaskant. Toen de supporters in wilden stappen, bleek een van de bussen niet naar Rotterdam te mogen afreizen. De bus was verlengd, terwijl het stadion van Feyenoord alleen bussen in standaardmaten ontvangt. Een andere bus zou te laat of helemaal niet zijn komen opdagen.
.

Maaskant zegt voor het afgesproken aantal zitplekken te hebben gezorgd. De directie liet weten niet op de hoogte te zijn gesteld van het verbod om met een verlengde bus naar De Kuip te rijden. Op het moment dat duidelijk werd dat de verlengde bus niet naar Rotterdam mocht rijden, was de helft van de supporters al in andere bussen onderweg. Toen zij te horen kregen dat de rest van de supportersschare niet mocht vertrekken, zijn zij uit solidariteit omgedraaid.

.

De teleurstelling was bij de supporters van Oss was groot, maar de situatie liep niet uit de hand. FC Oss maakte op Twitter een ‘groot excuus’. “Alhoewel wij alles zo ver als we kunnen overzien goed geregeld hadden, is er toch een groot probleem ontstaan met vervoer.”

.

Algemeen directeur Peter Bijvelds wenst nog geen commentaar te geven. Hij wil eerst met gemeente, politie, busmaatschappij en supportersvereniging spreken. De supporters dropen af naar het Café de Machinist aan de Spoorlaanin Oss. Daar keken zij naar de wedstrijd tegen Feyenoord op twee grote schermen.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login