Nieuws

Beerens: “Tegen Feyenoord net zo aanpakken”

on

De nederlaag van AZ tegen FC Groningen verandert niets aan het vertrouwen van de Alkmaarders, denkt aanvaller Roy Beerens. Volgende week wacht Feyenoord (uit) en dan gaat AZ het weer precies op dezelfde manier aanpakken.

Tegen FC Groningen werd een fout in de verdediging de Alkmaarders fataal. Beerens, die geen slechte wedstrijd speelde, zag dat zijn ploeg daarna stootkracht tekort kwam. “Wat er aan ontbrak was het spel voor de goal. We hebben zeker niet slecht gespeeld, maar het was niet doeltreffend genoeg”, aldus de aanvaller tegen VoetbalPrimeur.

2013 was voor AZ uitstekend begonnen met twee zeges in de Eredivisie en één in de KNVB Beker. AZ leek los. “Tegen Groningen waren we ook los, alleen wilde de bal er niet in”, valt Beerens bij. “Als ik kijk naar het spel dan heb ik er vertrouwen in. Volgende week spelen we tegen Feyenoord. Dat zijn de mooie potjes.”

“Spelen in De Kuip heeft altijd iets extra’s, voor iedereen”, vervolgt Beerens. “We gaan het net zo aanpakken als dit weekend: druk geven en ons eigen spel spelen. Want het was niet slecht, alleen was het niet goed genoeg om veel kansen te creëren.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login