Nieuws

Beenhakker stuurde Lee Towers uit kleedkamer voor kampioenswedstrijd van Feyenoord

on

Zanger Lee Towers is voorafgaand aan de kampioenswedstrijd van Feyenoord in seizoen 1998/1999 door trainer Leo Beenhakker de kleedkamer uitgestuurd. Deze onthulling doet Kees van Wonderen in Teamgenoten, dat vanavond (woensdag) om 19:15 uur te zien is op ESPN. Lee Towers wilde de spelers succes wensen voor de wedstrijd tegen NAC Breda, maar daar stak Beenhakker een stokje voor.

Kees van Wonderen: “Wij zaten voor de wedstrijd in de kleedkamer. Iedereen was stil en zat naar de grond te kijken, maar toen kwam Lee Towers de kleedkamer binnen om ons even een hart onder de riem te steken. Leo Beenhakker ging uit zijn plaat. Hij zei: ‘Nu even niet Lee, ophoepelen!’”

Het fragment is hier te bekijken.

Vanavond blikt Jan Joost van Gangelen met Kees van Wonderen, Paul Bosvelt en Henk Vos terug op seizoen 1998/1999, waarin alle aankopen uitblinken en het degelijke Feyenoord onder leiding van trainer Leo Beenhakker al aan het begin de koppositie inneemt en die niet meer afstaat.

Jan Joost van Gangelen duikt in het jaar dat de Eredivisie 65 jaar bestaat in het rijke archief van de hoogste voetbalcompetitie in Nederland voor het derde seizoen van Teamgenoten. Iedere woensdag om 19:15 uur brengt ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen drie spelers weer samen om terug te blikken op een bijzonder seizoen uit de Eredivisie-geschiedenis. Bepalende spelers vertellen hoe de chemie was binnen de groep en halen herinneringen op aan het memorabele voetbaljaar.

Bron: The Media Brothers

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply