Nieuws

Beenhakker: ‘Ik ben 100 procent voor renoveren; De Kuip is magisch’

on

Leo Beenhakker hoopt dat Feyenoord City niet doorgaat en dat de huidige Kuip zal worden gerenoveerd. “Ik ben 100 procent voor het renoveren van het huidige stadion”, aldus ‘Don Leo’ op Radio Rijnmond.

Beenhakker, die al jaren tegenover De Kuip woont, verwacht niet dat het nieuwe stadion voor Feyenoord er nog gaat komen. “Ik denk het niet en dat is ook maar beter ook. Misschien ben ik wat sentimenteel, maar het Feyenoord-stadion is magisch. Ik volg bijvoorbeeld ook de ontwikkelingen in Madrid. Daar hebben ze de coronaperiode aangegrepen om het huidige stadion van Real Madrid te verbouwen.


Leo Beenhakker ging als jonge jongen aan de hand van zijn vader al naar de kuip als supporter. En als trainer heeft hij er mooie momenten meegemaakt. “Als je in de Kuip bent en je loopt het veld op dan is dat magisch. Coen Moulijn stond erop, Ove Kindvall stond daarop. Dat heeft een bepaalde lading. Ik heb altijd gezegd. Je kan nog zo’n mooi huis hebben, maar als het je thuis niet is dan werkt dat gewoon niet. Dan ben je ook niet gelukkig. En de huidige Kuip is een thuis”, zegt Beenhakker doelend op een mogelijke verhuizing van Feyenoord.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login