Nieuws

Beenhakker: ‘Geef stokje graag aan Koeman over’

on

Leo Beenhakker stond in het seizoen 1998/1999 als laatste trainer van Feyenoord met de kampioensschaal in zijn handen. Als het aan ‘Don Leo’ ligt komt daar snel verandering in. ‘Ik geef met alle plezier het stokje over aan Ronald Koeman,’ zegt Beenhakker tegenover RTV Rijnmond.

‘Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord kampioen wordt. Het is nu niet de vraag wie het beste team heeft, maar wie de minste fouten maakt. Het is een open race. Gevoelsmatig zeg ik dat Ajax beter in staat is om fouten te beperken. Als ik ongelijk heb en de schaal komt in Rotterdam terecht, ben ik reuzeblij en trots,’ aldus de voormalig trainer en technisch directeur van Feyenoord.

Beenhakker geniet van het succes van Feyenoord in de laatste twee seizoenen. ‘Dat is aan twee mensen te danken. Ten eerste Pim Blokland, die investeerders bereid heeft gevonden om geld in de club te steken. Toen ik daar op het laatst zat hadden wij 45 miljoen schuld en kon niets. Dus veel dank aan Blokland en de investeerders. Maar ook alle credits voor Ronald Koeman. Honderd procent.’

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login