Nieuws

Been over Senesi: ‘Hoe komen ze erbij om zo’n speler te halen?’

on

Mario Been en Kenneth Perez trekken hun conclusies na het basisdebuut van Marcos Senesi bij Feyenoord: de Argentijn speelde een zeer zwakke wedstrijd. Met name Been heeft weinig goede woorden over voor de centrale verdediger staat te lezen op Voetbalprimeur.nl

“Je vraagt je altijd af hoe ze erbij komen om zo’n speler te halen. We kunnen allemaal zeggen dat we hem de tijd moeten geven. Hij bleef weer dribbelen en had geen flauw benul van wat er om hem heen gebeurde”, zegt Been bij Dit Was het Weekend op FOX Sports.

“Er zit geen idee achter wat hij allemaal doet. Het duel aangaan is iets wat een Argentijn zou moeten hebben… Dan roep je het over jezelf af. Als ik op basis van wat ik nu gezien heb iets over Senesi moet zeggen, dan is het nog heel erg matig.”

Voetbalprimeur.nl sluit af: Perez probeert te nuanceren. “Er stond een vergrootglas op toen hij ging spelen. Dat werd gecreërd omdat hij heel lang niet had gespeeld. Hij speelde zeer zwak. De voorbodes zijn echt heel slecht. Wat je redelijk moet kunnen in Nederland is een vrijstaande middenvelder inspelen. Dat heeft hij totaal niet. Het kan zijn dat hij heel zenuwachtig was. Hij kan er ook niets aan doen dat Feyenoord veel geld voor hem heeft betaald. Dit was een zeer, zeer, zeer, zeer slecht begin.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login