Nieuws

Been: ‘Als Feyenoord komt, bedank ik voor de eer’

on

Mario Been wil niet meer actief zijn als hoofdtrainer van Feyenoord. De coach van Racing Genk was van 2009 tot 2011 werkzaam in Rotterdam, maar hij werd uiteindelijk ‘weggestemd’ door de spelersgroep. Door de onprettige ervaringen in De Kuip peinst Been er niet over om terug te keren bij Feyenoord, waar hij ook speelde als voetballer.

“Ik zou bedanken voor de eer”, vertelde Been in gesprek met FOX Sports. “Het heeft me veel te veel pijn gedaan om daar weg te moeten. In mijn hart is het nog steeds mijn club. Ik ben enorm trots dat ik trainer ben geweest van Feyenoord, maar die fout ga ik niet twee keer maken. Ik zit nu hier en we zullen zien wat de toekomst brengt.”

De Rotterdammer is erg gelukkig bij Genk. “In mijn eerste jaar kon ik zeker spreken van een gelukkig huwelijk, daarom heb ik net verlengd voor twee seizoenen. De resultaten zijn nog steeds goed en dat willen we graag zo houden. Mijn ambitie is om zo hoog mogelijk te eindigen. Vorig jaar hebben we de beker gewonnen, dus het kampioenschap blijft nog open. We hebben dit jaar zeker een kans om een gooi te doen naar de titel.”

Bron: Soccernews.nl

20131119-154131.jpg

You must be logged in to post a comment Login