Nieuws

BEDANKBERICHT FAMILIE VAN DER HOEK

on

Feyenoord heeft van de familie Van der Hoek een bericht ontvangen, waarin de familie de Feyenoord-supporters bedankt voor het medeleven na het overlijden van Hans van der Hoek. De voormalig Feyenoord-aanvaller overleed zaterdag 4 februari op 83-jarige leeftijd.

.

Het bericht van de familie Van der Hoek:
Beste Feyenoorders,

.

Via deze weg willen we jullie hartelijk bedanken voor alle steunbetuigingen die we hebben ontvangen na het overlijden van mijn man en vader Hans van der Hoek. Hans was een Feyenoorder in hart en nieren. Het doet ons dan ook goed dat zoveel Feyenoorders hun medeleven hebben getoond. Dat heeft ons enorm gesterkt in deze moeilijke periode.
.

Van der Hoek werd op zijn dertiende lid van Feyenoord en debuteerde op 17-jarige leeftijd als rechtsbuiten in het eerste elftal. Tussen 1950 en 1959 speelde hij in totaal 176 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij 24 keer scoorde. Als speler van Feyenoord kwam hij bovendien twee keer uit voor het Nederlands elftal.

.

Na zijn actieve carrière was Van der Hoek actief bij Sportclub Feyenoord, onder meer als hoofdtrainer, seniorleider, voorzitter van de seniorcommissie en lid van het bestuur van de sportclub. Vanwege zijn verdiensten voor de sportclub ontving hij in 2007 de zilveren speld. 
.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login