Nieuws

‘Bayern München heeft concrete interesse in Feyenoorder die 20 miljoen moet kosten’ 

on

Feyenoord raakt Rick Karsdorp aan het einde van het seizoen mogelijk kwijt aan een Europese grootmacht. Bayern München heeft de rechtsback op de korrel..

Dat meldt De Telegraaf maandag. Karsdorp heeft zichzelf de laatste drie jaar in de kijker gespeeld bij een breed scala aan topclubs, waarvan Bayern het meest concreet lijkt. Hij is in beeld om in München de opvolger van aanvoerder Philipp Lahm te worden. De Duitse routinier (33) is bezig aan zijn laatste weken als voetballer.

.

De Telegraaf schrijft dat Bayern op korte termijn een knoop moet doorhakken over een transfer van Karsdorp. Een delegatie van de Bundesliga-koploper zat de afgelopen maanden ‘in stilte’ op de tribune van De Kuip, waar Karsdorp uitgebreid werd gescout. De 22-jarige vleugelverdediger maakte vooral indruk in de gewonnen topper tegen PSV.

.

Ook zondag in de Arena was Bayern aanwezig voor Karsdorp, die na 45 minuten uitviel met een knieblessure. Mogelijk is zijn seizoen voorbij. Feyenoord kan naar verwachting de absolute hoofdprijs vragen voor de Oranje-international. Zijn prijskaartje wordt geschat op twintig miljoen euro. Het contract van Karsdorp bij Feyenoord loopt tot medio 2022.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login