Nieuws

Basisspelers genieten na op zonnig Varkenoord

on

De basisspelers van de wedstrijd tegen Vitesse hebben maandagochtend op Varkenoord een ontspannen uitlooptraining afgewerkt. De sfeer zat er goed in op het zonovergoten trainingsveld, waar de spelers zichtbaar nagenoten van de belangrijke 2-0 overwinning op de Arnhemse concurrent van een dag eerder. Onder toeziend oog van trainer Ronald Koeman liepen de spelers uit en speelden ze onder meer een rondo.

Ook langs het trainingsveld waren louter tevreden gezichten te zien. De tientallen aanwezige supporters lieten onder een strakblauwe lucht uitgebreid hun licht schijnen over het duel in De Kuip en bespraken daarbij ook de kansen voor Feyenoord in de strijd om de tweede plaats in de competitie.

Door de overwinning op Vitesse passeerde Feyenoord niet alleen de Arnhemmers op de ranglijst, maar tankte het ook een flinke dosis zelfvertrouwen voor de laatste drie speelrondes van de competitie. Daarin zal vol worden gestreden voor de tweede plaats. Die plek is op dit moment vergeven aan PSV. De Eindhovenaren hebben na 31 wedstrijden evenveel punten als Feyenoord, maar beschikken over een beter doelsaldo.

Van de laatste drie wedstrijden van dit seizoen speelt de ploeg van Koeman er nog twee in de eigen Kuip, waar het inmiddels al 26 duels op rij ongeslagen is. Komende zondag komt Heracles Almelo op bezoek in De Kuip, terwijl twee weken later op de laatste speeldag NAC Breda de tegenstander is. Tussendoor neemt Feyenoord het in Den Haag op tegen ADO.

In aanloop naar de komende competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo staan er voor Feyenoord vier trainingen op het programma. Na de vrije dinsdag zijn de trainingen van woensdag (11.00 uur) en donderdag (15.00 uur) openbaar. De oefensessie van vrijdag is besloten, waarna zaterdag om 10.30 uur de afsluitende sessie plaatsvindt.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login