Nieuws

Basisplaats Sven van Beek

on

Basisplaats voor Sven van Beek
Afgaande op de laatste training van Feyenoord voor het duel in de Europa League met Kuban Krasnodar staat Sven van Beek donderdagavond in de basis. Hij maakte afgelopen zondag pas zijn competitiedebuut voor de Rotterdammers. Van Beek speelde vorig jaar al wel mee in het bekerduel met PSV.

De jonge verdediger twijfelt zelf nog of hij opnieuw in een belangrijke wedstrijd vanaf het beginsignaal mag spelen. Sven van Beek: ‘Ik hoop het wel. Dat hoor ik nog. Het zou mooi zijn omdat ik dan al in drie belangrijke wedstrijden heb mogen spelen. Ik denk dat het een pittige avond wordt. Ze zijn 23 wedstrijden achter elkaar ongeslagen en hebben afgelopen week verloren van CSKA Moskou. Dat is geen kleine club.’

Trainer Ronald Koeman lijkt in Rusland Stefan de Vrij en Joris Mathijsen in het centrum van de verdediging op te stellen. Bruno Martins Indi is dan linksback.

In vergelijking met het duel met Ajax start Feyenoord met dezelfde opstelling. Ronald Koeman twijfelt alleen nog tussen Ruud Vormer en Samuel Armenteros.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Erwin Mulder; Sven van Beek, Stefan de Vrij, Joris Mathijsen en Bruno Martins Indi; Jordy Clasie, Lex Immers, Tonny Vilhena en Ruud Vormer (Samuel Armenteros); Ruben Schaken en Graziano Pellè.

Bron: Rijnmond.nl

20130821-195148.jpg

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login