Nieuws

Basaçikoglu zit vol ambities

on

Bilal Basaçikoglu zit er totaal niet mee dat hij nu miljoenen waard is. Zijn nieuwe werkgever Feyenoord haalde de flankspeler voor 3 miljoen euro op bij Heerenveen. ‘Dat heb ik zo niet bepaald’, zegt hij tegen Voetbal International. ‘Dat ging tussen de clubs. Ik sta daar buiten.’

Last van druk heeft de 19-jarige Basaçikoglu niet. ‘Het enige wat ik moet doen, is voetballen en dat is overal hetzelfde, of je dat nu doet in Heerenveen of in Rotterdam’, zegt hij. Hoewel het niveau bij Feyenoord hoger zal liggen, denkt de aanvaller zich toch wel staande te kunnen houden.

Basaçikoglu zit vol ambities. ‘Acties maken, scoren en assists verzorgen. En meeverdedigen, dat is ook een kwaliteit van me. Dat is wat ik wil gaan doen bij Feyenoord’, laat hij weten. Met trainer Fred Rutten heeft Basaçikoglu nog niet gesproken. ‘Ik heb alleen even met de technisch directeur gesproken, maar ik weet echt wel waarvoor ze mij hebben gehaald: om mijn spel bij SC Heerenveen. Dat wil ik hier ook laten zien.’

Bron; Ad.nl

20140805-231030-83430977.jpg

You must be logged in to post a comment Login