Nieuws

Basaçikoglu reageert op ‘gebaartje’ na vieren doelpunt

on

Bilal Basaçikoglu heeft via Twitter gereageerd op ophef die is ontstaan rond zijn persoon. De aanvaller van Feyenoord schrijft dat de provocerende manier waarop hij zijn doelpunt tegen Sparta vierde niet gericht was aan de Feyenoord-aanhang.

Feyenoord won zondag met 0-7 op bezoek bij Sparta. Bilal maakte een aantal minuten voor tijd de laatste treffer van de Rotterdammers en besloot dat te vieren met een vinger voor zijn mond. Het had er alle schijn van dat het gebaar gericht was aan de fans van zijn eigen club, maar dat ontkent hij via zijn persoonlijke Twitter-account.

‘Ter correctie: dat vingertje was niet voor de Feyenoord-supporters’, luidt het bericht, dat afgesloten wordt met de hashtag: don’ttalkifyoudontknow. Bilal is niet geliefd bij de fans van de Stadionclub.

De supporters vinden dat hij weinig laat zien wanneer hij van Giovanni van Bronckhorst de kans krijgt. Pierre van Hooijdonk ergerde zich enorm aan de provocerende actie van Bilal. “Ik word er zo moe van dat er allemaal boodschapjes afgegeven moeten worden”, aldus de voormalig Feyenoorder.

Redactie: Inmiddels is de tweet van Bilal verwijderd

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login