Feyenoordinbeeld

Basacikoglu: ‘Misschien moet ik hier ook maar de vrije trappen nemen’

on

Bilal Basacikoglu verbaasde zichzelf vorige week met een steenharde vrije trap in de EK-kwalificatiewedstrijd van Jong Turkije tegen Jong Slowakije. De Feyenoorder wist zelf niet dat hij dat in zich had..

Een onwaarschijnlijk harde pegel belandde via de lat en de rug van de Slowaakse doelman in het doel. De beelden gingen viral in Nederland. “Ik wist eigenlijk ook niet dat ik zo hard kon schieten, misschien moet ik hier ook maar de vrije trappen nemen”, lacht Basacikoglu in gesprek met Metro.

.

Het is niet het enige doel dat de rechtsbuiten van Feyenoord zich dit seizoen heeft gesteld. In de competitiewedstrijd tegen NEC speelde hij voor de tweede keer dit seizoen negentig minuten en dat smaakt naar meer.

.

“Dat was moeilijk, maar desondanks voelde ik het vertrouwen van de trainer”, zegt Basacikoglu over zijn eerdere reserverol. “Daarnaast had ik een doel: iedere wedstrijd een assist. Dat lukt meestal. Ik sta nu op vier, niet slecht voor iemand die vandaag pas zijn tweede volledige wedstrijd heeft gespeeld.”

.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login