Nieuws

Basacikoglu: ‘Hij zou met zijn creativiteit goed passen bij Feyenoord’

on

Hakim Ziyech speelt vrijdagavond mogelijk zijn laatste wedstrijd voor sc Heerenveen, nota bene in het stadion van zijn mogelijke nieuwe werkgever. Zowel Feyenoord als FC Twente doet er alles aan om de 21-jarige middenvelder deze zomer aan te trekken. De warme contacten hebben plaatsgemaakt voor concrete gesprekken met sc Heerenveen, dat de onderhandelingen met Feyenoord over de spelmaker in ieder geval heeft opgeschort tot na het onderlinge duel van vanavond.

Bilal Basacikoglu ziet Ziyech graag dezelfde gang maken als hijzelf eerder deze zomer. De buitenspeler, negentien jaar, was zijn ploeggenoot bij Heerenveen en maakte enkele weken geleden de overstap naar De Kuip. “Het is leuk wanneer een oud-teamgenoot van sc Heerenveen naar Feyenoord zou komen. Hakim zou hier met zijn creativiteit goed passen”, verzekert de tiener in De Telegraaf. “Als hij me dan vraagt hoe het hier is, dan ben ik natuurlijk positief.”

“Al kan ik de keuze niet voor hem maken.” Basacikoglu looft Fred Rutten en maakt duidelijk dat de aanwezigheid van de oefenmeester voor potentiële nieuwelingen een belangrijke factor moet zijn om voor Feyenoord te kiezen. “Hij is een goede trainer. De trainingen zijn tactisch van hoog niveau. Hij is veel met me bezig om ook mijn niveau steeds meer omhoog te brengen. Dat moet ook wel, want Feyenoord is een grote club.”

Bron: voetbalzone.nl

IMG_6393.JPG

You must be logged in to post a comment Login