Nieuws

Basacikoglu basisplek nu al kwijt: “Natuurlijk ben ik teleurgesteld”

on

Bilal Basacikoglu had zich meer voorgesteld van zijn eerste weken in dienst van Feyenoord. De rechtsbuiten begon na zijn komst van sc Heerenveen direct in de basis, maar is zijn startbewijs inmiddels alweer enkele wedstrijden kwijt.

“Hij zal zijn redenen wel hebben, shit happens. Ja, natuurlijk ben ik teleurgesteld. Dat lijkt me niet meer dan logisch. Maar het komt wel goed. In de groep heb ik gelijk mijn draai gevonden, alleen op het veld moet het beter. Dat komt vanzelf. Ik ben hier pas net en mijn nieuwe medespelers weten nog niet precies wat mijn sterke punten zijn. De afgelopen drie jaar speelde ik bij Heerenveen en dan weet op een gegeven moment iedereen van elkaar wat hij wel en niet kan”, vertelt Basacikoglu in gesprek met Metro.

“Bij Feyenoord heeft iedereen zijn eigen manier van aanvallen. De een is goed ín de bal, de ander is beter in de diepte. Dat moeten we goed op elkaar af zien te stemmen op de trainingen. Daar heb ik alle vertrouwen in”, vervolgde de technicus, die het moeilijk vindt om in te vallen. “Ik wil dan gelijk bewijzen en met een assist of doelpunt van waarde zijn voor het team. Het gevaar is dat ik dan te ver naar voren ga spelen, terwijl bijvoorbeeld FC Utrecht juist op de counter loerde. Balverlies kan dan dodelijk zijn. Bovendien is de wedstrijd al in volle gang dus het niveau ligt hoog, terwijl ik als invaller nog in mijn ritme moet komen.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_8018.PNG

You must be logged in to post a comment Login