Nieuws

Bannis blij met doelpunt: “Hard werken wordt beloond”

on

Naoufal Bannis stond met een enorme glimlach op zijn gezicht voor de camera van FoxSports. Bannis was de gevierde man die in de slotseconde van de wedstrijd de bal binnen kopte.

Naoufal omschreef zijn doelpunt als volgt: “Ik kreeg een voorzet van Lutsharel en het enige wat ik dacht was ‘doorkoppen, doorkoppen, doorkoppen’. Ik kreeg dat ook van de trainer te horen: “In de zestien blijven, jouw kans komt nog.”

De verslaggever, Vincent Schildkamp, van FoxSports haalde nog even fijntjes aan dat Advocaat onlangs liet weten dat de jeugdspelers nog niet goed genoeg waren. Bannis reageerde dat hij alleen naar zichzelf kijkt. “Ik probeer in mezelf te geloven, het tegendeel te bewijzen en doelpunten te maken.”

De aanvaller van Feyenoord O21 hoopt dat hij nu vaker minuten mag maken: “Als ik mijn ding blijf doen en minuten kan maken bij Feyenoord 1, dan ben ik overtuigd dat ik mijn goals ga maken hier.” Bannis vindt ook dat hij zelf fysiek sterker is geworden: “Ik heb een personal trainer genomen en drie, vier keer in de week voor mezelf getraind. Hard werken wordt beloond.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login