Nieuws

Bakkal vertrekt bij Dinamo Moskou

on

Otman Bakkal vertrekt per direct uit Rusland. De voormalig middenvelder van Feyenoord heeft met wederzijds goedvinden zijn contract bij Dinamo Moskou ontbonden, zo meldt de Russische club op haar officiële website. De 28-jarige Bakkal kan zodoende transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever.

Bakkal kwam tot slechts vijf invalbeurten namens Dinamo Moskou en wist daarin geen doelpunten te maken. De eenvoudig international van Oranje speelde in het seizoen 2011/2012 een jaar op huurbasis voor Feyenoord. Hij droeg in competitieverband 29 keer het shirt van de Rotterdammers en scoorde negen keer voor de ploeg van trainer Ronald Koeman, die zich in dat seizoen verzekerde van deelname aan de voorronde van de Champions League.

Feyenoord wilde de geboren Eindhovenaar destijds definitief vastleggen in De Kuip, maar de oud-speler van onder meer PSV en FC Twente gaf de voorkeur aan een buitenlands avontuur. Het is niet bekend of technisch directeur Martin van Geel wederom een poging gaat wagen om Bakkal te halen.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login