Nieuws

Bakkal: ‘Ik heb vertrouwen dat we om de bovenste plek mee kunnen doen’

on

Ondanks een slechte competitiestart heeft Otman Bakkal de hoop op een kampioenschap met Feyenoord nog niet opgegeven. De 28-jarige middenvelder tekende maandag een contract tot medio 2014 bij de Stadionclub. Tegenover RTV Rijnmond sprak de éénmalig Nederlands international zijn vertrouwen uit.

“De start is natuurlijk niet al te best geweest. Het is voor ons nu zaak om aan te haken en niet te veel achterop te lopen. Feyenoord heeft de selectie intact kunnen houden, dus ik heb wel vertrouwen dat we om de bovenste plek mee kunnen doen”, zo liet Bakkal weten.

“Ik heb gisteren (maandag, red.) met de fysio en de looptrainer wat looptesten gedaan en daaruit kwam dat de basisconditie wel goed is. Ik heb daar natuurlijk wel gewoon getraind. Het is niet zo dat ik alleen maar heb stilgezeten.” De vraag is of hij zondag tegen FC Utrecht aan kan treden. “Het is moeilijk in te schatten als je nog geen wedstrijd in de benen hebt. We gaan het van dag tot dag bekijken en ik hoop zo snel mogelijk te spelen.”

Bron: Soccernews.nl

20130917-154956.jpg

You must be logged in to post a comment Login