Nieuws

Bakkal beleeft weinig plezier aan tweede periode Feyenoord

on

Otman Bakkal beleeft vooralsnog maar weinig plezier aan zijn tweede periode in dienst van Feyenoord. De middenvelder is een vaste reserve bij de Rotterdammers en moest onlangs zelfs om disciplinaire redenen plaatsnemen op de tribune. Bakkal steekt de hand in eigen boezem en laat in gesprek met het supportersblad Hand in Hand weten er alles aan te doen om fit te worden.

“Ik leg de schuld niet bij de trainer. Ik zie zelf ook wel dat ik in mijn eerste maanden na mijn terugkomst niet op het niveau was waarop ik voor mijn Russische periode zat”, zegt de middenvelder. “Ik ben sowieso geen type dat anderen verantwoordelijk houdt voor zijn eigen prestaties.”

Er werd veel verwacht van de teruggekeerde Bakkal. “Je weet nu eenmaal dat er veel over je geschreven en gezegd wordt, al is dat niet altijd leuk. Maar ik probeer negatieve geluiden zo neutraal mogelijk te bekijken. Ik weet zelf dat ik er het maximale voor doe om op mijn oude niveau te komen. Meer kan ik niet doen op dit moment.”

Bakkal tekende bij Feyenoord een contract tot het einde van het seizoen. Gaandeweg zou bekeken worden of de samenwerking verlengd zou worden. Door de geringe inbreng van Bakkal lijkt een langer verblijf uitgesloten. “Ik weet ook nog niet of ik in Nederland blijf, of toch nog eens een buitenlands avontuur wil aangaan. Alle opties liggen nog open.”

Bron: Soccernews.nl

20140308-164230.jpg

You must be logged in to post a comment Login