Nieuws

Azarkan zet handtekening onder verlenging contract

on

Marouan Azarkan heeft zijn contract bij Feyenoord officieel verlengd tot medio 2023. Vorige week bereikten de Rotterdamse club en de 18-jarige aanvaller van Feyenoord Onder 21 al een principeakkoord, dat nu formeel is bekrachtigd.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, is trots op de stappen die Azarkan de laatste tijd heeft gezet. ‘Met Marouan hebben we weer een jeugdspeler die kiest voor zijn kansen bij zijn eigen club. Hij is het schoolvoorbeeld van een speler van Feyenoord Onder 21 die hoorbaar op de deur klopt van het eerste elftal. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft hij zich nadrukkelijk laten zien en ook de nodige speelminuten gemaakt voor Feyenoord 1. We gaan als het goed is nog een hoop plezier aan hem beleven – zowel bij Onder 21 als het eerste.’

‘Mooi om dit moment met mijn vrienden en familie te kunnen delen,’ aldus Azarkan. ‘Komend weekend mag ik mee met de selectie op trainingskamp. Daar wil ik me laten zien, en hopelijk mag ik snel weer vlammen in De Kuip.’

De in Rotterdam geboren en getogen Azarkan zette zijn eerste voetbalstappen bij Neptunus-Schiebroek en GLZ Delfshaven, en kwam in 2012 op zijn tiende binnen bij Feyenoord Academy. Daar doorliep hij succesvol alle jeugdelftallen.

In 2018 tekende Azarkan zijn eerste overeenkomst met Feyenoord. Een jaar later maakte de Nederlandse jeugdinternational op 17-jarige leeftijd zijn Eredivisiedebuut in de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen ADO Den Haag.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login